Workshops

Wisbits Workshop

Wil je geen online demo maar een interactieve, leerzame middag met je team? Bijna overtuigd dat Wisbits iets voor jullie is, maar je wilt eerst even lekker uitproberen? Op zoek naar een inspirerende workshop waarin teamontwikkeling en leerinnovatie centraal staat?
Dan is de Wisbits Workshop iets voor jullie!

Kennisdelen met Wisbits binnen een leernetwerk
Schatkist aan kennis delen met je collega's

Wat zit er in jullie schatkist?

Op welke schatkist vol (vak)kennis & expertise zit jouw team eigenlijk? En hoe kun je dit samen effectief ontsluiten? Tijdens onze interactieve workshop neemt een leerexpert van Wisbits jullie hierin mee. We brengen samen de brokjes wijsheid in kaart die jullie (beter) willen borgen en delen.

Samen aan de slag met Wisbits

Hoe zou je deze brokjes wijsheid op een duurzame manier kunnen digitaliseren? Wat is M-learning eigenlijk? En….waar zouden jullie zelf M-learnings over maken? Als we dit scherp hebben gaan jullie hier gelijk mee aan de slag. Jullie worden Wisbits ontwikkelaars! In dit gedeelte van de workshop kunnen jullie helemaal zelfstandig M-learnings maken in onze leerinnovatie.

Kennis delen met je collega's met de Wisbits app
Zelfstandig maken van een M-learning in het ontwikkelplatform

Na de workshop

Na deze workshop kunnen jullie morgen zelf aan de slag met alle praktische tips en tools om jullie brokjes wijsheid op een duurzame manier te borgen & delen.

Keywords:

professioneel kapitaal

teamontwikkeling

blended learning communities

leerinnovatie

M-learning

Interesse in deze workshop? Neem dan even contact met ons op.

Klantervaringen workshops

Platform Talent voor Technologie

Online Wisbits workshops voor ondernemers

Wisbits heeft voor ons een aantal inspirerende, digitale workshops georganiseerd voor mkb’ers die bezig zijn met leren en ontwikkelen in de organisatie. Nicole en haar team leveren geen half werk, in tegen deel: de sessies worden goed voorbereid zodat dit aansloot op de verwachtingen van ons en de behoeften van de doelgroep. Elke sessie werd geëvalueerd en aangescherpt met als gevolg een workshop die als een huis stond. Onze deelnemers werden gevoed met praktische handvatten om kennis te vangen in hun organisatie en waar zij morgen al mee aan de slag konden. Het is ontzettend prettig en laagdrempelig om met Nicole en haar team samen te werken, net als de inhoud: die staat als een huis, is theoretische onderbouwd maar blijft heel toegankelijk! Wij zijn erg blij met de samenwerking met Wisbits.

Bibiche Kansen-Stolp

Van Den Herik

Wisbits introductie workshop voor teamontwikkeling

Wij hebben een Wisbits introductieworkshop gedaan en werden verrast door twee enthousiaste trainers. Vanaf het begin was er een goede sfeer, men leerde snel wat voor soort bedrijf wij waren en speelde leuk in op de groepsdynamiek van het team. We hebben geleerd dat je praktische zaken via een eenvoudig systeem digitaal kunt delen en dat het nuttig is om samen te bepalen waar de kracht van het team zit. Het idee van Wisbits kan een mooie aanvulling zijn op communicatie kanalen zoals intranet en mail. Opvallend daarbij is de positieve insteek: iedereen heeft dingen waar hij/zij goed in is en die specifieke schatkistjes of tassen vol talent moet je zien aan te boren. Bedankt voor de geslaagde middag!

Marc Keijzer


© Wisbits 2021, alle rechten voorbehouden