Wisbits

Wisbits logo

Workshops

Wisbits Workshop

Op welke schatkist vol (vak)kennis & expertise zit jouw team eigenlijk? En hoe kunnen jullie deze kennis samen effectief ontsluiten en borgen? Tijdens deze interactieve workshop neemt een leerexpert van Wisbits jullie hier stapsgewijs in mee.

Schatkist aan kennis delen met collega's

Sociale innovatie

We vertellen jullie eerst meer over hoe wij Wisbits inzetten voor sociale innovatie vanuit learning communities. Jullie horen meer over hoe wij ondernemers, ziekenhuizen en patiëntenverenigingen helpen om brokjes wijsheid te delen met de mensen die hier het meest mee geholpen zijn.

Kennis delen binnen een leergemeenschap

De brokjes wijsheid van jouw team

We gaan onze best practices voor learning communities gelijk toepassen op jullie team! We beginnen met bewustwording: wat zit er eigenlijk in jullie schatkist? Hierna brengen jullie samen de brokjes wijsheid in kaart die jullie als team (beter) willen gaan borgen en delen. Als afsluiter krijgen jullie praktische handvatten van ons voor op de werkvloer. We geven jullie tips voor de inzet van Wisbits en drie manieren om teamgestuurd en informeel leren op de werkvloer te versterken. Dit kunnen jullie allemaal gebruiken als blauwdruk voor duurzame kennisdeling in jullie eigen team.

Kennis delen met je collega's met de Wisbits app

Het programma in vogelvlucht

Na deze workshop ontvangen jullie onze Handout Teamgestuurd leren met Wisbits. Zo kunnen jullie morgen zelf verder met onze praktische tips voor in de praktijk!

Wisbits workshop professioneel kapitaal

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor teams die op een positieve, interactieve manier aan de slag willen met teamontwikkeling en kennisdeling. Ideaal voor een inspirerende team(mid)dag of studiedag!

 

Opbrengsten van deze workshop

Na deze workshop kunnen jullie zelf aan de slag met alle praktische tips en tools om de brokjes wijsheid van jullie team op een duurzame manier te borgen & delen! 

Zij gingen je voor

ErasmusMC logo
Hogeschool Rotterdam logo
Katapult logo
SLIM logo
Platform Talent voor Technologie logo
Van den Herik logo

Klantervaringen

Van den Herik

Wisbits introductie workshop voor teamontwikkeling

Wij hebben een Wisbits introductieworkshop gedaan en werden verrast door twee enthousiaste trainers. Vanaf het begin was er een goede sfeer, men leerde snel wat voor soort bedrijf wij waren en speelde leuk in op de groepsdynamiek van het team. We hebben geleerd dat je praktische zaken via een eenvoudig systeem digitaal kunt delen en dat het nuttig is om samen te bepalen waar de kracht van het team zit. Het idee van Wisbits kan een mooie aanvulling zijn op communicatie kanalen zoals intranet en mail. Opvallend daarbij is de positieve insteek: iedereen heeft dingen waar hij/zij goed in is en die specifieke schatkistjes of tassen vol talent moet je zien aan te boren. Bedankt voor de geslaagde middag!

Marc Keijzer 

Platform Talent voor Technologie

Online Wisbits workshops voor ondernemers

Wisbits heeft voor ons een aantal inspirerende, digitale workshops georganiseerd voor mkb’ers die bezig zijn met leren en ontwikkelen in de organisatie. Nicole en haar team leveren geen half werk, in tegen deel: de sessies worden goed voorbereid zodat dit aansloot op de verwachtingen van ons en de behoeften van de doelgroep. Elke sessie werd geëvalueerd en aangescherpt met als gevolg een workshop die als een huis stond. Onze deelnemers werden gevoed met praktische handvatten om kennis te vangen in hun organisatie en waar zij morgen al mee aan de slag konden. Het is ontzettend prettig en laagdrempelig om met Nicole en haar team samen te werken, net als de inhoud: die staat als een huis, is theoretisch onderbouwd maar blijft heel toegankelijk! Wij zijn erg blij met de samenwerking met Wisbits.

Bibiche Kansen-Stolp

Groei als team

Wil je ook op een interactieve manier aan de slag met teamontwikkeling en kennisdeling?

Scroll naar boven