Wisbits

Wisbits logo

Klantverhalen

Deel je wijsheid

Wij geloven dat iedere organisatie een schatkist aan kennis in huis heeft. De uitdaging is om al deze brokjes wijsheid goed te borgen en te delen. Of dat nu met collega’s, klanten, patiënten of cursisten is. Wisbits maakt het mogelijk.

Kennis delen met je collega's met de Wisbits app

Centrum voor Thuisbeademing ErasmusMC

Het team van het Centrum voor Thuisbeademing (CTB) van het Erasmus MC zit op een schatkist vol kennis en expertise. Maar hoe deel en borg je al die kennis nu efficiënt met elkaar? Het CTB-team is dit jaar bewust aan de slag gegaan met duurzame kennisdeling op de werkvloer. De expertise van verpleegkundigen aan het bed staat hierbij centraal.

Klantverhaal Centrum voor Thuisbeademing ErasmusMC
Video afspelen over Wisbits in de techniek

Technicare

“Met Wisbits kunnen we al deze impliciete kennis heel makkelijk en snel vastleggen en overdragen aan de stagiaires of nieuwe medewerkers. Om een voorbeeld te geven: bepaalde processen in het lassen zijn erg specifiek. We maakten daarom een Wisbit met een how-to video van onze lasser waarin hij elke stap in het lasproces doorloopt en voordoet.”

Omnigen

“Wisbits biedt voordelen voor het gehele bedrijf: voor het personeel is het leuker en interactiever om dingen te leren via een digitaal platform dan vanuit een papieren handboek. Voor het management biedt het meer gemak: we kunnen nu monitoren of de leerlijnen worden doorlopen.”

Video afspelen
Scroll naar boven