Wisbits

Wisbits logo

Ons verhaal

Jouw organisatie heeft een schatkist aan kennis in huis. Wat als we je helpen om al deze brokjes wijsheid zelfstandig te borgen en te delen in M-learnings? Of dat nu met collega’s, klanten, leerlingen of patiënten is. Wij helpen om de wereld een stukje beter en slimmer te maken.

Afbeeldingen van het Wisbits leerplatform en de app

Onze missie

Bijdragen aan een betere wereld door leren en kennisdeling toegankelijker en leuker te maken.

"Talent and potential are universal, opportunity is not"

Hoe het begon

Wisbits is een leerinnovatie die bedacht is door Nicole van ’t Wout, onze founder en CEO. Nicole is onderwijswetenschapper en ondernemer. Zij zag organisaties en docenten worstelen met het ontwikkelen van e-learnings en de blijvende afhankelijkheid van externe ontwikkelaars. Daarnaast was de afname en effectiviteit van de e-learnings ook niet altijd om over naar huis te schrijven. Frustratie alom.

Zo kwam Nicole op het idee voor Wisbits. Wat als je een intuïtief leerplatform ontwikkelt waarmee mensen zelfstandig leuke, inspirerende learnings kunnen ontwikkelen voor de doelgroepen die zij kunnen helpen met hun kennis? Zo maken we samen de wereld een stukje beter en slimmer.

Anderen waren ook enthousiast, daarom haakten de eerste founding partners aan en ontvingen we de subsidie voor het Beste MKB-idee vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Wisbits wordt inmiddels succesvol ingezet in organisaties vanuit diverse branches, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de transportsector. 

Onze grote droom is om leren en kennisdeling via M-learnings voor iedereen toegankelijk en leuk te maken. Of dat nu voor mensen in Rotterdam-Zuid of in Sub-Sahara Afrika is.

Doe je mee? Ben jij nu zelf benieuwd wat je allemaal kunt met Wisbits? We vertellen je heel graag meer over onze leerinnovatie!

Scroll naar boven